Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Pickleballkauppa.fi sivuston tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä ja siitä vastaava: J&K Holdings Oy Satulapolku 4 70840 Kuopio Voit kysyä lisää tietosuojasta sähköpostilla: asiakaspalvelu@pickleballkauppa.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on tilauksen yhteydessä tehtävä kauppa- ja toimitusehtojen hyväksyminen. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tilattujen tuotteiden toimitus ja mahdollisten ongelma tilanteiden ratkaisu.

 Kerättävät tiedot: Asiakkaan etu- ja sukunimi, Sähköpostiosoite, Postiosoite, Puhelinnumero, Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassa-sivulla täytettävästä tilauslomakkeesta.

Tietojen käyttö: Tietoja käytetään vain ja ainoastaan tilauksen lähettämiseen ja maksamiseen. Maksutiedot siirtyvät maksunvälittäjämme Paytrail Oy:n tietojärjestelmään ja toimitukseen tarvittavat tiedot Matkahuolto Oy:lle. Muille kolmansille osapuolille tietoja ei jaeta. Säilytämme asiakastietoja kirjanpitolain vaatiman 5 vuotta. J&K Holdings Oy:llä tallessa oleviin tietoihin pääsee käsiksi vain henkilöt, jotka hallitsevat sivustoa. Tiedot ovat hyvin suojattuna. Mahdollisen tietomurron yhteydessä asiasta tiedotetaan henkilöitä, joiden tiedot ovat saattaneet vuotaa.

Tietojen korjaaminen: Rekisterissä olevilla henkilöillä on oikeus muuttaa ja tarkistaa tietojaan. Rekisteristä voidaan myös poistaa tietoja tietyissä tapauksissa. Jos haluat näin toimittavan, ole yhteydessä yritykseen sähköpostilla,(asiakaspalvelu@pickleballkauppa.fi) ja rekisterivastaava ottaa sinuun yhteyttä lyhyen ajan kuluessa. Jos asiasi koskee tietojesi muuttamista/poistamista, älä laita tietoja tähän sähköpostiin vaan rekisterivastaava ottaa sinuun yhteyttä yksityisesti.