Toimitusehdot

Asiakas hyväksyy automaattisesti nämä toimitusehdot tehdessään tilauksen tästä verkkokaupasta.

Myyntikuntoisilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@pickleballkauppa.fi.

Tuotteiden vaihdoista sekä palautuksista veloitamme 5,90€ vaihto- tai palautuskulun. Mikäli paketti jätetään noutamatta tai palautetaan ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme, veloitamme 6,90€ kulun paketin noutamatta jättämisestä.
Palautusoikeus koskee myyntikuntoisia, avaamattomassa paketissa olevia, alle 14 vuorokautta sitten vastaanotettuja tuotteita.

Mikäli tuote on viallinen tai väärä, maksamme palautuksesta aiheutuneet kulut ja lähetämme tilalle oikean tuotteen tai hyvitämme koko myyntisumman asiakkaalle. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee hänen ilmoittaa asiasta viipymättä sähköpostitse asiakaspalvelu@pickleballkauppa.fi.

Lähetämme tilaukset seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Huomaathan, että pyhäpäivät voivat viivästyttää tilauksen toimitusta.

Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen. Kun teet tilausta niin tarkista että kaikki tietosi ovat varmasti oikein!

Toimitamme tuotteitamme toistaiseksi vain Suomen sisällä. Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24%.

Toimitus on tällä hetkellä asiakkaalle ilmainen.